W-LINE - kancelářský nábytek NO+BL

W-line je moderní, elegantní kancelářský nábytek pro současné dynamické manažery. Světlá varianta kombinuje jemnou strukturu pařeného javorového dřeva mořeného na odstín hrušně s leštěným nerezem a čirým sklem. Tmavá varianta využívá kontrastu tmavě mořeného dubu s kartáčovaným kovem a pískovaným sklem. Více informací…

Nezávazně poptat?
Ceník na vyžádání Prospekt ke stažení Barvy a dekory Zaslat 3D knihovny

W-line je moderní, elegantní kancelářský nábytek pro současné dynamické manažery. Světlá varianta kombinuje jemnou strukturu pařeného javorového dřeva mořeného na ostín hrušně s leštěným nerezem a čirým sklem. Tmavá varianta využívá kontrastu tmavě mořeného dubu s kartáčovaným kovem a pískovaným sklem.

W-line je moderní, elegantní kancelářský nábytek pro současné dynamické manažery. Světlá varianta kombinuje jemnou strukturu pařeného javorového dřeva mořeného na ostín hrušně s leštěným nerezem a čirým sklem. Tmavá varianta využívá kontrastu tmavě mořeného dubu s kartáčovaným kovem a pískovaným sklem. Na všechny dílce je použita nejkvalitnější přírodní dýha s nerezovými doplňky. Tato řada nemá příliš mnoho prvků, určitě však budete schopni vyskládat z ní pracovnu pro každého.