Již 30 let Váš prodejce kancelářského nábytku...

Kancelářská židle ACCIS PRO

Od 12 960 

Charakteristika: Střední kolečková židle vysoké kvality s dlouhou zárukou.

Popis: Otočná kancelářská židle vždy s područkami, výškově stavitelný sedák s možností posunu. Síťovaný opěrák lze doplnit opěrkou hlavy, pětiramenný kříž s kolečky.

KOUPIT ONLINE
Nezávazná poptávka

Kancelářské křeslo, které následuje pohyby Vašeho těla. To je Accis Pro! Je jedinečná, protože podporuje páteř, nejen při odpočinku, ale i při pohybu.
Tomu říkáme „aktivní sezení“. Když chcete po něčem sáhnout nebo udělat mimovolný pohyb, AccisPro se přizpůsobí vašemu držení těla. Pohybuje se v souladu s vaším tělem.

Charakteristickým rysem systému AccisPro je nezávislá funkce pohybu opěradla, sedáku a loketních opěrek (systém SmartHPS). Můžete například naklápět záda a zároveň se naklánět do strany, a dosáhnout tak na nízkou skříňku nebo na něco na podlaze. Můžete se pohupovat, čímž aktivujete záda a boky, protože opěradlo a sedadlo pracují nezávisle na sobě.

To platí i pro loketní opěrky. Můžete je polohovat tak, aby vyhovovaly vašim předloktím, díky plnému nastavení (výškovém, posun loketníků dopředu-dozadu a natočení do stran).

3D MODELY